De hazes black box edition

GELIMITEERDE OPLAGE VAN 900 STUKS.

€ 1.490,00

Beschikbaarheid: 890

  • Leg een tijdloos fragment vast met jouw idool.
  • Authentieke en officiële André Hazes bankbiljet.
  • Krijg toegang tot de André Hazes AR app.
  • Bekijk nooit eerder vertoond beeldmatriaal.
  • Bestel nu je biljet en maak kans op het Gouden Biljet t.w.v. € 1.500,-

Download de app

DE HAZES BLACK BOX EDITION

Certificaat: Dit document bevestigt de echtheid en uniciteit van het collectors item. Het gouden bankbiljet is namelijk vervaardigd met 23-karaats goud elementen. Belangrijk om te bewaren, want dit dient als bewijs van echtheid.

Uniek Genummerd Biljet: Elk bankbiljet is voorzien van een individueel en onderscheidend serienummer waardoor het uniek is. Dit serienummer draagt bij aan de zeldzaamheid en waarde van uw aankoop.

WAAROM IS HET ZO BIJZONDER?

Verrijk je zintuigen met dit buitengewone biljet! Wanneer je je vingers over het biljet laat glijden komt de geur van zijn iconische leren kleding vrij, terwijl verborgen afbeeldingen tot leven komen wanneer UV-licht het oppervlak raakt. De portretten, verheven met plaatdruk, brengen Hazes nog even terug als je hem aanraakt

Maar dat is nog niet alles – Download direct de André Hazes app en met het unieke serienummer op jouw biljet ontgrendel je een wereld van André Hazes content die nog nooit eerder vertoond is. Door met de app jouw unieke biljet te scannen opent de app de exclusieve deur naar Hazes' privé-archief, met nog nooit eerder vertoonde beelden en augmented reality-ervaringen. Stel je voor dat je Hazes in je eigen omgeving kunt plaatsen voor een privéconcert of zelfs een foto met hem kunt maken!

Maar hier wordt het pas echt bijzonder! Als trotse eigenaar van dit biljet, ben je een essentieel onderdeel van het grootste Nederlandse muzikale eerbetoon ooit. Stap de studio in en transformeer jezelf met een speciaal ontwikkelde facefilter tot Hazes, compleet met zijn iconische hoedje en zonnebril, om je eigen refrein van 'Bloed, Zweet en Tranen' op te nemen. Alle opnames worden verzameld en samengevoegd tot één legendarisch kunstwerk, een monumentale ode aan Hazes waar elke fan deel van uitmaakt. Dus waar wacht je nog op? Grijp deze unieke kans om deel uit te maken van de Nederlandse muziekgeschiedenis! Haal vandaag nog jouw Limited Edition André Hazes bankbiljet en laat jezelf onderdompelen in het erfgoed van een legende. Must-have voor elke Hazes-fan, proost! ✨

hazes

Het eerbetoon

Fan of niet, iedereen kan ‘bloed, zweet en tranen’ uit volle borst meezingen. In het grootste Nederlandse muzikale eerbetoon ooit nodigen we je dan ook uit om dit nog één keer, zo goed, zo hard en met zoveel passie als dat je kan mee te zingen! Door middel van augmented reality geven we iedereen de iconische Hazes look; een zonnebril, een zwart hoedje en een blinkende gouden ketting. Verstuur jouw inzending en maak onderdeel uit van een interactief kunstwerk waarin iedereen die Hazes meedraagt in zijn hart een plaatsje krijgt.